2821023182 6932099282 Κορνάρου Βιτσέντζου 8-10, Χανιά Κρήτη 73134 gkomatsoulakis@gmail.com
 
 

Χειρούργος Οφθαλμίατρος - Οφθαλμολογικός Έλεγχος - Μελέτη - Εξέταση - Διάγνωση - Θεραπεία | Χανιά


Ο χειρούργος οφθαλμίατρος Γεώργιος Κοματσουλάκης εδρεύει στα Χανιά.
Παρέχει υπηρεσίες ελέγχου, διάγνωσης και αντιμετώπισης σύνθετων και μη οφθαλμολογικών περιστατικών όπως γλαύκωμα, εντρόπιο, εφαρμογή φακών επαφής, θολή όραση, καταρράκτης, μυωπία  ξηροφθαλμία, οφθαλμολογικές φλεγμονές, πρεσβυωπία κ.α.


Με πλούσια ακαδημαϊκή κι επαγγελματική πορεία, έχει σαν προτεραιότητα την αντιμετώπιση του κάθε ασθενή με υπευθυνότητα και σεβασμό.
Έχοντας αφιερώσει την καριέρα του στην παροχή ιατρικής φροντίδας υψηλού επιπέδου, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο και προσαρμοσμένο πλάνο θεραπείας.
 
 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ
 
 
 
 
 
     
  ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Άριστη εκπαίδευση, βαθιά γνώση, πλούσια επαγγελματική πορεία και συνεχής ενημέρωση!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
     
  Έχοντας σαν επίκεντρο τον άνθρωπο, θεωρεί πως ο σημαντικότερος παράγοντας στην προσφορά προς τον ασθενή είναι η εργασιακή εμπειρία και η άρτια επιστημονική κατάρτιση.

Τα υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας διαγνωστικά οφθαλμολογικά μηχανήματα, συμπράττουν ιδανικά στη διαφύλαξη την υγείας των ματιών και της όρασης!
 
     
     
  Διαθέτει πολυετή εμπειρία και γνώση και μέσω ενός ήρεμου και φιλικού περιβάλλοντος, παρέχει υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες ιατρικές υπηρεσίες.

Είναι πάντα προσαρμοσμένες στις ατομικές ανάγκες κάθε περίπτωσης, έτσι ώστε ο κάθε ασθενής ν’ αντιμετωπίζεται με σεβασμό κι επαγγελματισμό!
 
     
 
 
 
     
   
     
     
   
     
     
   
     
     
   
     
     
   
     
     
   
     
 
 
 
 
     
     
  ΠΕΡΙ ΜΑΤΙΩΝ ΚΙ ΥΓΕΙΑΣ!
 
 
Γνωρίζατε ότι μια απλή οφθαλμολογική εξέταση μπορεί να είναι αποτελεσματική στη διάγνωση κάποιου άλλου προβλήματος υγείας;
 

Εκτός από τα οφθαλμολογικά προβλήματα που μπορούν ν’ ανιχνευθούν, από την οφθαλμολογική εξέταση μπορούν επίσης να διαπιστωθούν και άλλα προβλήματα υγείας, όπου δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ένας οφθαλμίατρος μπορεί να σας παραπέμψει σε κάποιον άλλο γιατρό διαφορετικής ειδικότητας για περαιτέρω έλεγχο μετά από κάποιο ύποπτο εύρημα κατά την οφθαλμολογική εξέταση.
Παρακάτω αναφέρονται μερικά προβλήματα υγείας που μπορεί να ανιχνευθούν από τον οφθαλμολογικό έλεγχο.

ΔΙΑΒΗΤΗΣ
Ο διαβήτης επηρεάζει τα μικρά τριχοειδή αγγεία στον αμφιβληστροειδή χιτώνα των ματιών, που μπορεί να διαρρεύσουν αίμα ή ένα κιτρινωπό υγρό και αυτό μπορεί να ανακαλυφθεί σε μια οφθαλμική εξέταση που ονομάζεται βυθοσκόπηση.

ΥΠΕΡΤΑΣΗ
Τα αιμοφόρα αγγεία στο μάτι ενδέχεται να παρουσιάζουν κάμψη, συστροφή ή ρωγμές, που μπορεί να αποτελεί ένδειξη υψηλής αρτηριακής πίεσης.

ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ
Εάν παρατηρηθεί κάποια φλεγμονή εντός του ματιού τότε μπορεί να συνυπάρχει κάποια αυτοάνοση διαταραχή όπως συστηματικός ερυθηματώδης λύκος.

ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ
Ο κερατοειδής χιτώνας μπορεί να έχει μια κιτρινωπή απόχρωση ή έναν κίτρινο δακτύλιο γύρω από αυτόν που μπορεί να είναι σημάδι υψηλής χοληστερόλης.

ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ
Ένα από τα προειδοποιητικά σημάδια της ασθένειας του θυρεοειδούς είναι τα διογκωμένα μάτια ή οι προεξέχοντες βολβοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εξέταση των ματιών σας μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανίχνευση καρκίνου, επειδή τα καρκινώματα των βασικών κυττάρων μπορούν να εμφανιστούν αρχικά στα βλέφαρα.

ΟΓΚΟΣ
Ακανόνιστα σχηματισμένες κόρες μπορούν να υπεύθυνες για όγκο στον αυχένα ή για ανευρύσματα.

Γενικότερα οι αναλυτικές οφθαλμολογικές εξετάσεις συνιστώνται κάθε 2 χρόνια, τόσο για την καλή υγεία των ματιών, όσο και για τη διατήρηση της γενικότερης υγείας και ευεξίας του σώματος.

 
 
     
     
 
 


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για τον προγραμματισμό του ραντεβού σας ή για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
 
 
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα: 09:30 - 13:00 & 18:00 - 20:30
Τρίτη: 09:30 - 13:00 & 18:00 - 20:30
Τετάρτη: 09:30 - 13:00
Πέμπτη: 09:30 - 13:00 & 18:00 - 20:30
Παρασκευή: 09:30 - 13:00 & 18:00 - 20:30